adem

just breath

Adem….niets natuurlijker dan ademhalen, elke seconde van ons leven. Alleen….hoe ouder we worden hoe meer onze ademhaling ontregelt wordt. Soms wordt het vergeleken met een prachtige nieuwe auto. Je krijgt de sleutel, gaat er in zitten en ….weet niet hoe de auto te besturen, want je hebt niet leren rijden. Zo is het ook met ons lijf en de ademhaling. Als we door ervaring leren wat de kwaliteit is die onze ademhaling bied, ontsluiten zich nieuwe mogelijkheden die we ons zonder ervaring ons nog niet kunnen voorstellen.

Er gaan vele verhalen rond van mensen die in Nederland na een adembegeleiding stevig verankerd in zichzelf zaten, blakend van zelfvertrouwen en waarbij ziektes verdwenen en medicijn gebruik afnam. Ik merk in mijzelf dat ik meer contact met mijn lijf ervaar en mij krachtiger en energieker en gelukkiger voel.

Wil je meer weten? Neem contact op en ervaar dat jouw ademhaling een geschenk inhoud dat het verkennen waard is.. We starten de serie met een intakegesprek van 1,5 uur om in te kunnen spelen op jouw vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.