jeroen slee

jeroen slee

Ik vind het heerlijk om een plek te hebben waar ik mijzelf kan zijn. Een fysieke plek helpt mij, wetende dat de échte plek, alleen in mijzelf te vinden is. Die plek bied ik in de yogalessen, in het ademwerk en de coaching. Hierdoor leer je je lekker in je lijf voelen en je focus te versterken. Je adem en hart kwaliteit kan zich verzachten en ontspannen.

Sinds mijn pubertijd ben ik geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en yoga. In 1992 ben ik met Yengar Yoga gestart. Dat is een traditionele hatha yoga. In 1996 leerde ik Okido-yoga kennen. Ik heb lessen gevolgd bij verschillende yoga docenten: Mizue Tamki, Hirotsugu Mori, Ronald Boin, Maartje van Hooft en Jef Spronk. Omdat mijn interesse bleef groeien ben ik de 2 jarige opleiding tot leraar Kyoka-ho gaan volgen die ik in 2002 heb afgerond. Sindsdien ben ik als yogadocent vakuren of vlieguren gaan opdoen. In 2010 ben ik op wekelijkse basis groepen gaan lesgeven. Yoga is voor mij zelf – ontwikkeling. En dat betekent dat de vlieguren nog steeds toenemen zoals alles wat we ons eigen maken groeit in aandacht. Om die reden volg ik met regelmaat lessen bij verschillende yoga docenten in Nederland. Sinds 2018 volg ik een bijscholing in de DRU yoga. De yoga van het Hart. Zacht, toch stevig en effectief.

Ik begeleid daarnaast mensen en organisaties op het vlak van werkstress, loopbaan en burn-out via JEROMAS. Ik maak daarbij gebruik van NLP, TA (Trans Actionele analyse), Systemisch Werk (naar Bert Hellinger) Energetisch Lichaamswerk, Ademwerk en natuurlijk ook Yoga! Als hobby begeleid ik mannen met hun zonen dmv houtkloofdagen en organiseer eens per jaar een unieke 4 daagse mannentraining.

Door de jaren heen heb ik veel mensen en organisaties leren kennen die mij inspireren tot op de dag van vandaag.

Nic Askew weet mij vaak te raken met filmpjes over mooie mensen en de essentie van het leven. Over leiderschap, liefde en nog veel meer. Neem gerust een kijkje en geniet.

Meest recente berichten