adem

just breath

Ademen….er is niets natuurlijker dan ademhalen zou je zeggen. En toch……je kunt het vergelijken met een prachtige nieuwe auto. Je krijgt de sleutel, gaat er in zitten en wil de sleutel omdraaien en wegrijden…alleen…je merkt op dat je gewoonweg niet weet hoe deze prachtige auto te besturen, want je hebt er niet in leren rijden. Zo is het ook met je ademhaling. Hoe ouder we worden, hoe meer onze ademhaling ontregelt raakt. De adem wordt onrustig en hoog in de borst. Allerlei oorzaken zijn hiervoor verantwoordelijk. Je werkdruk, je werk-privé balans, je eigen patronen etc etc.

Echter…..als je leert wat de kwaliteit is die jouw ademhaling jou kan bieden, dan ontsluiten zich nieuwe mogelijkheden die we ons vooraf niet kunnen voorstellen. Een diepe ademhaling geeft een diepe ontspanning aan je fysieke, mentale en emotionele systeem. ‘Ik merk in mijzelf dat ik meer contact met mijn lijf ervaar en mij krachtiger en energieker én gelukkiger voel, zodra ik bewust met mijn ademhaling werk’ (Jeroen) .

Wil je meer weten? Neem contact op en ervaar dat jouw ademhaling een geschenk is,  dat het verkennen waard is. We starten altijd met een intakegesprek van 1,5 uur om in te kunnen spelen op jouw vraag. Ademwerk is maatwerk. But you’re in the lead.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.