yoga-lessen

Yoga-lessen

Heb je ook zin in een heerlijk soepel lijf en in diepe ontspanning? En wil je dat in alle rust, bijv. in je eigen ruimte? Of wil je een ceremonie, een moment vanuit yoga met je partner? Of heb je een andere creatieve vraag/verzoek? Stuur een berichtje of bel Jeroen (06-23971474). Je bent van harte welkom.

Wat kost de yogales per 1 januari 2021?

De genoemde prijzen zijn incl. 9% btw.

Je kunt kiezen uit verschillende opties:

Yogalessen in groepsverband op wekelijkse basis, vanaf 15 deelnemers:

Losse les € 19,50,-
Per 4 weken € 17,50,- per les
Per kwartaal (12 lessen) € 14,50,- per les oftewel 1 gratis les per kwartaal

Privéles: € 70-, excl btw per uur. Meestal is een les 75 min. De eerste privéles vraagt altijd om een korte intake van 25 min. We bespreken kort je geschiedenis en kijken naar hoe je lijf nu beweegt om je op de juiste manier te ondersteunen. De intake van 30 min kost € 50,- excl. btw en doen we voorafgaand aan de eerste les.

Een ceremonie, of een speciaal verzoek, vraagt om sparren, om uitdiepen en achterhalen wat dienend is voor jou, de ander en eventueel de groep. De tijd die hiermee gemoeid is, komt er los bij. Ik werk ook op verzoek in scholen, instellingen en of bedrijven.

Een dagdeel tot 15 deelnemers kost € 675,- en dag € 1200€ exclusief btw.

Locatie
Op verzoek.

Adem sessie

Ervaar de kracht en het geschenk van jouw adem. Weg met hyperventilatie, verlies aan focus, en veel meer. Kracht, integratie van jezelf, en focus is jouw voordeel. Zowel de intake als de vervolgsessies duren 1,5 uur.

De ademsessies vinden thuis of op een andere mooie locatie in de buurt plaats.

Personal coaching:

Ik ben er vaak tegen aan gelopen. Dan liep ik vast en had ik vanuit mijn huidige denkkader geen antwoord. Gelukkig had ik veel spiegels in mijn omgeving om licht te laten schijnen op zowel mijn privé als werk gerelateerde vraagstukken en blinde vlekken. Ik ondersteun je graag bij allerlei vraagstukken. Het kan enorm opluchten en inzicht geven op wat nu te doen of juist niet. Soms is het iets waarmee je nog niet in het reine bent gekomen. Of een diep trauma van lang geleden wat steeds meer aandacht vraagt.  Meer weten? Neem eens een kijkje op www.jeromas.nl Neem contact op.

Meest recente berichten