yoga-lessen

Yoga-lessen

Heb je ook zin in een heerlijk soepel lijf en in diepe ontspanning? Stuur een berichtje of bel Jeroen (06-23971474). Je bent van harte welkom.

Lesschema

  • Woensdag: 20.15 – 21.30 uur Yogales
  • Donderdag:  20.15 – 21.30 uur Yogales

Wat kost de yogales per 1 januari 2021?

De genoemde prijzen zijn incl. 9% btw.

Je kunt kiezen uit verschillende opties:

Een proefles yoga is gratis. Proef of het wat voor je is.
Losse les € 17,50,-
Per 4 weken € 16,50,- per les
Per kwartaal (12 lessen) € 13,50,- per les oftewel 1 gratis les per kwartaal

Privéles: € 65-, excl btw per les van 75 min. De eerste privéles vraagt altijd om een korte intake van 25 min. We bespreken kort je geschiedenis en kijken naar hoe je lijf nu beweegt om je de juiste oefeningen te kunnen geven. De intake kost € 25,-

Locatie
De lessen vinden plaats in de speelzaal van het hoofdgebouw van de School op de Berg, bereikbaar via de zij-ingang van het schoolplein aan de van Marnixlaan. Loop/fiets het schoolplein op en ga voor de mozaïek muur naar rechts. Matjes en kussentjes zijn aanwezig. Het enige wat je nodig hebt is een grote handdoek voor over je matje en zin in Yoga.

Adem sessie

Ervaar de kracht en het geschenk van jouw adem. Weg met hyperventilatie, verlies aan focus, en veel meer. Kracht, integratie van jezelf, en focus is jouw voordeel. Zowel de intake als de vervolgsessies duren 1,5 uur.

De ademsessies vinden plaats op een mooie locatie in Amersfoort. Dat kan op aanvraag ook op andere mooie locaties.

Personal coaching:

Ik ben er vaak tegen aan gelopen. Dan liep ik vast en had ik vanuit mijn huidige denkkader geen antwoord. Gelukkig had ik veel spiegels in mijn omgeving om licht te laten schijnen op zowel mijn privé als werk gerelateerde vraagstukken en blinde vlekken. Ik ondersteun je graag bij allerlei vraagstukken. Het kan enorm opluchten en inzicht geven op wat nu te doen of juist niet. Soms is het iets waarmee je nog niet in het reine bent gekomen. Of een diep trauma van lang geleden wat steeds meer aandacht vraagt.  Meer weten? Neem eens een kijkje op www.jeromas.nl Neem contact op.

Meest recente berichten